Hva veier et piano

Pianoer er tunge instrumenter og et mellomstort (normalt) piano veier et sted mellom 250 – 300 kg. Det består av 88 tangenter, strenger, hammer og mekanikk. Den tunge jernrammen som finnes ….

Kan jeg flytte piano selv

Det er nok et spørsmål svært mange stiller seg når man vurderer å kjøpe et piano. Og svaret på spørsmålet er Ja, du kan flytte et piano selv. Men et ….

Hvor kan jeg få tak i bærestropper

Når du skal flytte et piano, er bruk av bærestropper eller bæreseler en viktig del av prosessen for å sikre trygg og effektiv håndtering. Bærestropper kan man kjøpe hos ulike ….

Hva koster pianoflytting

Det er vanskelig å gi standardpriser når det gjelder flytting av et piano. Hva det koster å flytte piano avhenger av ulike faktorer om hvor tungt pianoet er, strekningen det ….

Hva er viktig når jeg bestiller flyttebyrå

Som med alle yrker finner du også blant pianoflyttere mennesker med ulik erfaring. Og nettopp egenskapen erfaring spiller en viktig rolle når det kommer til pianoflytting. Nesten hvem som helst ….

Hvor kan jeg kaste et piano

Mange ønsker å kvitte seg med et piano, enten fordi man skal kjøpe et nytt piano, flytter og ikke har plass til å ta det med eller rett og slett ….