Sriva-flyttebyrå-logo 5 / 5.0 Sirva Flyttebyrå Gå til

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå hjelper deg med privat- og bedriftsflytting i Oslo.

  • Flyttetjenester som privatflytting, pianoflytting og internasjonal transport.

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå, tidligere kjent som Team Relocations, representerer en ny æra innen flyttetjenester med en lang historie av ekspertise og kvalitet. Med en global rekkevidde og et solid rykte for å håndtere alt fra private flyttinger til store bedriftsrelokaliseringer, fortsetter Sirva å sette standarden i flytteindustrien.

Sirva Flyttebyrå har sine røtter i det velrenommerte Team Relocations, et selskap som lenge har vært anerkjent for sin kompetanse i å håndtere komplekse flytteoppdrag. Gjennom årene har selskapet utviklet en dyptgående forståelse for de unike behovene ved både nasjonale og internasjonale flyttinger. Overgangen til Sirva-navnet markerte en strategisk omstrukturering som har tillatt dem å utvide tjenestetilbudet og forbedre kundeopplevelsen ytterligere.

Tjenester som tilbys

Sirva Flyttebyrå tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester som dekker alle aspekter av flytteprosessen. Disse inkluderer:

  • Private flyttinger
  • Bedrifts- og kontorflytting
  • Pianoflytting og håndtering av tunge løft
  • Utenlandsflytting

Kundeopplevelsen står sentralt i Sirvas forretningsmodell. Selskapet er dedikert til å tilby førsteklasses service gjennom hele flytteprosessen. Fra det første møtet til det endelige oppsettet i det nye hjemmet eller kontoret, arbeider Sirvas team tett med kundene for å sikre at alle detaljer blir ivaretatt med høyeste grad av profesjonalisme.


Sirva Flyttebyrå
Ankerveien 209
1369 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16