flyttefoten-logo 5 / 5.0 Flyttefoten Gå til

Flyttefoten

Spesialjobber som krever et ekstra løft. Vi hjelper deg med pianoflytting på en trygg og sikker måte.

  • Vi hjelper deg med spesialflytting. Flytter piano, flygel, våpenskap o.l.

Flyttefoten AS

Flyttefoten er et anerkjent flyttebyrå som opererer på Østlandet og tilbyr en rekke spesialiserte flyttetjenester, med et særlig fokus på pianoflytting. De har bygget opp en solid ekspertise gjennom årene og er kjent for å håndtere selv de mest utfordrende flytteoppdrag der andre byråer må gi tapt. Dette gjør Flyttefoten til et foretrukket valg for kunder med komplekse flyttebehov.

Enten det er et oppreist piano eller et stort konsertflygel, har Flyttefoten utstyret og erfaringen som kreves for å utføre jobben trygt og effektivt.

I tillegg til deres ekspertise innen flytting av piano, tilbyr Flyttefoten også transport av andre tunge og verdifulle gjenstander som våpenskap, brannskap og safer. Dette tjenestespekteret gjør dem til et komplett flyttebyrå som kan håndtere alle typer spesialoppdrag, uansett vekt og kompleksitet.

Flyttefoten er kjent for sin fleksibilitet og evne til å tilpasse sine tjenester etter kundens spesifikke behov. Uansett om oppdraget innebærer trange trapper, vanskelig tilgjengelige lokasjoner eller behov for ekstra sikkerhetstiltak, kan du stole på at Flyttefoten finner en løsning som passer. Deres mål er å tilby en bekymringsfri opplevelse, med fokus på sikkerhet og kundetilfredshet.


Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 Oslo
Telefon: 800 35 988