Personvern

Vi setter stor pris på at du besøker vårt Nettsted, og gjør oppmerksom på at ditt personvern er svært viktig for oss. Vi ønsker at du skal føle deg trygg til enhver tid når du benytter Pianoflyttingoslo.net.

Merk av vi benytter informasjonskapsler i forbindelse med noen av våre tjenester.

En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din PC, og brukes til å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentagende besøk. Informasjonskapsler kan skrus av eller på via din egen nettleser, men merk at de fleste nettleserne aksepterer disse automatisk. Husk at brukeropplevelsen kan bli redusert dersom du velger å skru av disse.

Din informasjon som blir overført til våre servere er kryptert med høye sikkerhetstiltak og vil da være umulig for andre å kunne lese. Din informasjon er trygg hos oss i Pianoflyttingoslo.net

Opplysninger vi samler inn

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

Hvis du kontakter oss via kontaktskjema samler vi inn ditt navn, epost adresse, telefon og opplysninger du selv velger å dele med oss.

Opplysninger vi også kan samle inn er informasjon som ikke er knyttet til en person. Formålet med denne innsamlingen vil være å få statistiske data om totalt antall besøkende på våre nettsider, antall besøkende per side på våre nettsider, domenenavnet på besøkerens nettleverandør, med mer. Vi bruker denne informasjonen for å forstå hvordan våre besøkende bruker våre nettsider, slik at vi kan forbedre dem.

Ingen personopplysninger avdekkes i denne prosessen.

Dele personopplysninger med våre samarbeidspartnere

Pianoflyttingoslo.net er en nettside på internett der privatpersoner og bedrifter kan lese artikler om flytteprosessen, finne lokale flyttebyrå eller bestille tjenester via en tredjepart. Det er ikke mulig å bestille tjenester direkte fra oss. Vi deler ingen personopplysninger med andre.

Pianoflyttingoslo.net fungerer som en tredjepart av norske selskaper og deres produkter. Vi kan benytte kommersiell markedsføring som inntektskilde ved å inkludere lenker til produkter eller tjenester vi anbefaler. Disse lenkene kan utløse provisjon til oss hvis et kjøp blir foretatt innenfor en gitt periode etter at du har fulgt lenken. Vi har ikke tilgang til informasjonen du fyller ut i disse eksterne skjemaene du finner på Pianoflyttingoslo.net, med unntakt av vårt eget kontaktskjema. Skjemaene sender informasjonen direkte til leverandørene, uten at dette lagres i vår egen database. Leverandørene er selv ansvarlige for sin innsamling, bruk og lagring av dine personopplysninger.

Informasjonskapsler fra tredjeparts støttefunksjoner

Dette er informasjonskapsler som hjelper oss og våre samarbeidspartnere med å levere funksjoner som gjør at innholdet vises best mulig for deg.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et program som vi bruker for å samlet kunne administrere og publisere kodesnutter (tags) på nettstedet. En tag kan for eksempel brukes til analyse, markedsføring og økt brukervennlighet.

Youtube

Noen ganger bruker vi videoavspillingstjenesten YouTube for å vise filmer på nettstedet. YouTube setter informasjonskapsler for å lagre informasjon om båndbredde og innstillinger du gjør i spilleren. Disse kapslene leveres av domenet youtube.com

Lenker til andre nettsteder

På våre nettsider kan du finne lenker til tredjeparts nettsider. De retningslinjene for personvern som du nå leser vil ikke gjelde for andres nettsider. Pianoflyttingoslo.net har ikke ansvar for retningslinjer for personvern på tredjeparts nettsider som det lenkes til fra pianoflyttingoslo.net’s nettsider. Vi anbefaler deg at du alltid sjekker retningslinjer for personvern for enhver nettside du måtte besøke.

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deling i sosiale medier

Det er mulig å dele artikler fra nettsiden vår i sosiale medier (Facebook, Twitter, Google+, og flere). Videre håndtering av data som blir delt i sosiale medier, blir regulert av din avtale med det aktuelle mediet.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vår personvernerklæring og våre vilkår for bruk. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, vennligst ikke bruk nettstedet vårt.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne policyen eller vår praksis relatert til dette nettstedet, kan du kontakte oss ved hjelp av “Kontakt” -linken på menyen øverst på siden.